Yoga & Somatics

Yoga & Somatics

Nytt kurs starter 15.januar

Kurset går onsdager kl 1630-1800, i perioden 15.jan-4. mars (8 uker)

Om kurset:

 

8-UKERS KURS I YOGA & SOMATICS

Jeg ønsker å ta deg med på en somatisk reise som kan hjelpe deg til å frigjøre blokkeringer i energisystemet ditt, samt gi mer flyt og sirkulasjon til bindevev, muskler og ledd.

Timen innledes med meditasjon, og ved hjelp av oppmerksomt nærvær(mindfulness) søker vi å vekke oppmerksomheten til sansene, pusten og følelsene våre. Og vi kan tillate kroppen å finne bølgebevegelse/flyt for å komme i kontakt med blokkeringer og frigjøre der det trengs.

Dette er en terapeutisk Yogaform hvor vi bruker myke sirkelbevegelser for å fri opp ledd, muskulatur og bindevev, og vi lar tyngdekraften hjelpe oss til å jorde oss ned slik at ryggsøyla kan reise seg lett, og vi kan flyte fra stilling til stilling i en kreativ, mindful flyt.

 

Somatics er en terapeutisk Yoga/bevegelsesform som gir deg muligheten til å tilrettelegge bevegelsene og øvelsene slik at de passer for deg slik du føler deg i øyeblikket.
Her utforsker vi forskjellige Yogastillinger/øvelser, og hvordan pust og oppmerksomhet kan være med å skape rom for frigjøring.
Timene avsluttes med en herlig avspenning/body scan.

Kurset er lagt opp slik at du ikke trenger å ha noen forkunnskaper. Om du allerede er kjent med Yoga eller praktiserer jevnlig, kan dette hjelpe deg til å fordype deg videre og utfylle det du allerede kan. Yogaformen er terapeutisk og alle jobber ut fra sitt utgangspunkt, og det er ingen krav om å mestre avanserte Yogastillinger.

Dette kurset er inspirert av Scaravelli Yoga, Mindfulness, Somatic movement og Vinyasa/flyt Yoga.

Oppstart ONSDAG 15.JANUAR kl 16:30-18:00.
Kurset går over 8 onsdager á 90 min, 15.januar til 4-mars

Pris: 1600 kr

Påmelding til lailayoga@gmail.com eller pr sms på tlf: 45 69 66 32

 

Om kursholder:

Laila­ Marie ble hekta på yoga i 2001, etter et helgekurs i Klassisk Yoga. Ikke lenge etter møtte hun Silje Fredheim som ble hennes motivator og lærer i Integral Yoga, Mindfulness og Vinyasa.

Hun har 200-timers grunnutdanning i Vinyasa Flow gjennom Frog Lotus Yoga International, hvor Vidya Jacqueline Heisel og Jennifer Yarro er hennes lærere. Hun er også sertifisert Groovy Kids Yoga lærer.

Laila Marie har 300­ timers videreutdanning i Yoga Somatics gjennom Still Flowing Yoga, hvor Gemma Mallol er hennes lærer.

Hun har også deltatt på kurs i Klassisk Yoga, Integral Yoga, Anusara, Ashtanga, Iyengar, Mindful Yoga og Mindfulness.

I tillegg har hun en videreutdanning i Deva Yoga for muskel ­og skjelettplager, og kronisk smerte, med Katrine Berge og David Breitbach.
Hun har også en påbygning i Deva Yoga for Psoas og Diaphragma.

Laila­ Marie begynte å undervise Yoga i 2009, og startet i 2012 enkeltpersonsforetaket Uma Yoga.

I januar 2018 grunnla hun Yogakollektivet DA sammen med 4 damer, og har nå den daglige driften sammen med Grete Pernille, Elin og Camilla.

Hun har en bakgrunn som institusjonskokk, og har studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole.