Mindful Yin Yoga

Mindful  Yin Yoga 

Nytt kurs starter 22.september 💜

Kurset går torsdager kl 1730-1900, i perioden 22.sept til 17. nov(8 uker)

Om kurset:

Hvordan kan vi praktisere yoga på en måte som er i nær kontakt med kroppen, pusten, sinnet og hjertet?

💜

Dette er myk Yin yoga, for deg som ønsker å jobbe med kropp og sinn i rolig tempo. Vi fokuserer på å praktisere med medfølelse og tilstedeværelse i kropp, sinn og pust.

Hver time blir det også veiledet meditasjon, pusteøvelser (pranayama) og velgjørende avspenning/hvile. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å delta, og alle øvelser og yogastillinger kan tilpasses ved behov.

Ta kontakt for mer info

💜

Tid: Kurset går over åtte uker, torsdager kl 1730-1900

Pris: kr 2000,-

For påmelding / spørsmål, ta kontakt på mail:  camillahelgesen@gmail.com eller telefon 99614994

Kursansvarlig: Camilla Helgesen

Varmt velkommen til alle

 

Om kursholder:

Camilla har praktisert yoga i flere år, og tok 200t Mindful Yoga lærerutdanning i 2015, og videreutdanning i Mindful Yoga for psykisk helse (100t) i 2016, begge hos Kristin Vikjord Paternotte. Hun har Yin Yoga-utdanning (100t) fra Jord Yoga. Camilla har også fordypningskurs i Deva Yoga for psoas og diafragma, barneyogakurs ved både Kidding Around Yoga og MediYoga Kidz.

For Camilla er yoga et kraftfullt og konkret verktøy for å finne indre ro, skape fokus, og både frigi og bygge opp energi. Yoga gir rom for fordypning, bevisstgjøring og utforskning av seg selv og omgivelsene med en vennlig og ikke-krevende tilnærming.

Camilla jobber til daglig med inkluderingsarbeid og prosjektutvikling, og har vært aktivt med i organiseringen av byens flotte yogafestival. Hun er takknemlig for å kunne formidle yoga i møte med andre, og gleder seg til å møte deg på yogamatta ✨

Foto: Thomas Litangen

🕉