Mindful Yoga Flyt (Vinyasa)

Mindful Yoga Flyt

Kursstart 7. november

Kurset går torsdager kl 1730-1900, i perioden 7. nov-12. des (6 uker)

 

Om kurset:

Hvordan kan vi praktisere yoga på en måte som er i nær kontakt med kroppen, pusten, sinnet og hjertet?

💜

Dette er myk, men aktiv yoga, for deg som ønsker å jobbe med kropp og sinn i rolig til middels rolig yogaflyt.

Med en kreativ og vennlig tilnærming utforsker vi ulike måter å bevege oss fra en stilling til den neste, med fokus på å la pusten lede bevegelsen. Myke overganger mellom stillingene gir mulighet til å oppleve en tilstand av tilstedeværelse og flyt, eller meditasjon i bevegelse. Gjennom leken utforskning jobber vi med å stilne vår indre kritiske stemme.

Vi beveger oss mellom rolige, restorative øvelser som bidrar til å roe ned kropp og sinn, og mer aktive, dynamiske flytsekvenser for herlig varme og energi, stabilitet og styrke.  Vi tar i bruk hele kroppen gjennom sittende, stående og liggende øvelser, og utforsker solhilsenvariasjoner, krigerstillinger, hofteåpnere, og øvelser for rygg, nakke, psoas med mer. Vi fokuserer på å praktisere med medfølelse og tilstedeværelse i kropp, sinn og pust.

Hver time blir det også veiledet meditasjon, pusteøvelser (pranayama) og velgjørende avspenning/hvile. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å delta.

💜

Kurset går over seks uker, torsdager kl 1730-1900
Periode: 7.nov-12. des 2019
Pris: kr 1200,-

For påmelding / spørsmål, ta kontakt på mail:  camillahelgesen@gmail.com eller telefon 99614994

Kursansvarlig: Camilla Helgesen

Varmt velkommen til alle

 

Om kursholder:

Camilla har praktisert yoga i flere år, og tok 200t Mindful Yoga lærerutdanning i 2015, og videreutdanning i Mindful Yoga for psykisk helse (100t) i 2016, begge hos Kristin Vikjord Paternotte. Hun har Yin Yoga-utdanning (100t) fra Jord Yoga. Camilla har også fordypningskurs i Deva Yoga for psoas og diafragma, barneyogakurs ved både Kidding Around Yoga og MediYoga Kidz.

For Camilla er yoga et kraftfullt og konkret verktøy for å finne indre ro, skape fokus, og både frigi og bygge opp energi. Yoga gir rom for fordypning, bevisstgjøring og utforskning av seg selv og omgivelsene med en vennlig og ikke-krevende tilnærming.

Camilla jobber til daglig med inkluderingsarbeid og prosjektutvikling, og har vært aktivt med i organiseringen av byens flotte yogafestival. Hun er takknemlig for å kunne formidle yoga i møte med andre, og gleder seg til å møte deg på yogamatta ✨

🕉