Mindful Yoga Flyt

Kursstart 4.april

Kurset går torsdager kl 1800-1930, i perioden 4.april-16.mai (6 uker)

 

Om kurset:

Hvordan kan vi praktisere yoga på en måte som er i nær kontakt med kroppen, pusten, sinnet og hjertet?

💜

Dette er myk, men aktiv yoga, for deg som ønsker å jobbe med kropp og sinn i rolig til middels rolig yogaflyt.

Med en kreativ og vennlig tilnærming utforsker vi ulike måter å bevege oss fra en stilling til den neste, med fokus på å la pusten lede bevegelsen. Myke overganger mellom stillingene gir mulighet til å oppleve en tilstand av tilstedeværelse og flyt, eller meditasjon i bevegelse. Gjennom leken utforskning jobber vi med å stilne vår indre kritiske stemme.

Vi vil bevege oss mellom rolige, restorative øvelser som bidrar til å roe ned kropp og sinn, og litt mer aktive, dynamiske flytsekvenser for herlig varme og energi, stabilitet og styrke.  Vi vil bruke hele kroppen gjennom sittende, stående og liggende øvelser, og utforske solhilsenvariasjoner, krigerstillinger, hofteåpnere, og øvelser for rygg, nakke, psoas med mer. Vi fokuserer på å praktisere med medfølelse og tilstedeværelse i kropp, sinn og pust.

Hver time blir det også veiledet meditasjon, pusteøvelser (pranayama) og velgjørende avspenning/hvile.

💜

Kurset går over seks uker, torsdager kl 1800-1930
Periode: 4.april – 16.mai 2019 (ikke skjærtorsdag, 18.april)
Pris: kr 1200,-

For påmelding / spørsmål, ta kontakt på mail:  camillahelgesen@gmail.com eller telefon 99614994

Kursansvarlig: Camilla Helgesen

Varmt velkommen til alle

 

Om kursholder:

Camilla har praktisert yoga i flere år, og tok Mindful Yoga lærerutdanning i 2015, og videreutdanning i Mindful Yoga for psykisk helse i 2016, begge hos Kristin Vikjord Paternotte. Camilla har også fordypningskurs i Deva Yoga for psoas og diafragma, barneyogakurs ved Kidding Around Yoga og MediYoga Kidz, og holder per tiden på med en Yin Yoga-utdanning hos Hilde Taule.

For Camilla er yoga et kraftfullt og konkret verktøy for å finne indre ro, skape fokus, og både frigi og bygge opp energi. Yoga gir også rom for fordypning, bevisstgjøring og utforskning av seg selv og omgivelsene med en vennlig og ikke-krevende tilnærming.

Camilla jobber til daglig med inkluderingsarbeid og prosjektutvikling, og har vært aktivt med i organiseringen av byens flotte yogafestival. Hun er takknemlig for å kunne formidle yoga i møte med andre, og gleder seg til å se deg på yogamatta ✨

🕉