Medisinsk yoga «Fortsettere for alle yogiser»

Medisinsk yoga «Fortsettere for alle yogiser»

Kursstart: 21. januar

Kurset går tirdager kl 1930-2055, i perioden 21. jan-31. mars (10 ganger)

Medisinsk yoga «Fortsettere for alle yogiser»

Oppstart tirsdag 21. januar

Dette kurset er for deg som enten har gått på Medisinsk Yoga eller har gått på en annen yoga form tidligere, og som ønsker andre, nye, varierte og spennende øvelser.

Vi starter med lange, dype pust som er grunnleggende i medisinsk yoga, og som gir masse helsegevinster. Enkelte øvelser vil du kjenne igjen fra tidligere medisinsk yoga kurs, dersom du har gått på det, andre øvelser er nye. Det vil bli både liggende, sittende og stående øvelser. Alternativer er mulig!

Vi jobber med å komme i balanse i kropp og sinn, få hormonene og hele chakra-systemet (energisystemet) i balanse. Vi vil ha fokus på tilstedeværelse, og dyp avspenning og meditasjon til slutt er en selvfølge. Denne timen vil være som balsam for kropp og sinn.

Tirsdager klokka 19.30-20.55

Fra 21. januar til 31. mars (10 ganger) (ikke uke 10)

Pris: kr 2250,-

Påmelding pr mail til meg: trude.o.skarestad@hotmail.com

Du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg pr mail eller mobil 91179227 dersom du har spørsmål. Hvis jeg ikke svarer på mobil, så send meg en sms, så ringer jeg deg opp så snart jeg kan!

Hjertelig velkommen er du!

Vennlig hilsen Trude Odrun Skarestad

 

  

Instruktør: Trude Odrun Skarestad

Jeg heter Trude Odrun Skarestad og er instruktør i Medisinsk Yoga med ulike fordypninger. Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier (1998) og med helsepedagogikk utdanning (2006). Jeg har jobbet i Nordlandssykehuset Bodø på psykiatrisk sykehus siden 1993 og jeg jobber fortsatt der.

Jeg ble utdannet Instruktør i Medisinsk Yoga 2014, og har fordypningskurs i Medisinsk Yoga. Jeg har fordypning i stress og utbrenthet, og ble diplomert i «stress og utbrenthet-coach» 2016. I tillegg ble jeg instruktør i MediYoga for barn og ungdom 2018. Jeg har praktisert yoga i flere år, og praktisert Medisinsk yoga siden jeg startet Instruktørutdanningen. Jeg har erfart at dette gjør godt for kroppen i en hverdag som kan være full av krav og stress.

Medisinsk yoga gir en god ro i kroppen, bedre pust, bedre søvn, mer overskudd i hverdagen og flere andre positive opplevelser for kroppen både fysisk og psykisk. Derfor ønsker jeg å dele dette flotte verktøyet med andre.