Medisinsk Yoga for alle «minikurs»

Kursstart 24. april 2019

Kurset går onsdager kl 19.30-20.55, i perioden 24.april – 22. mai (5 uker)

Om kurset:

Dette er et minikurs i Medisinsk Yoga:

* For deg som ønsker å roe ned i en travel hverdag før sommeren.

* For deg som kjenner på stress symptomer og som sliter med stram pust, og som ønsker å lære noen teknikker i forhold til dette.

* For deg som føler deg stiv i ryggen og/eller andre deler av kroppen og vil lære noen enkle øvelser for å mykne opp kroppen.

* For deg som vil fortsette videre fra et forrige kurs.

* For deg som rett og slett bare er nysgjerrig på hva Medisinsk Yoga er!

Vi har fokus på lange, dype pust som har flere helsegevinster, og som er grunnleggende i Medisinsk Yoga. Pusten tas med gjennom rolige øvelser, og med fokus på tilstedeværelsen, både under og mellom øvelsene. Etter en god, dyp avspenning og hvile, avslutter vi med en liten meditasjon.

Hjertelig velkommen er du!

Onsdager klokka 19.30-20.55

24. april – 22. mai (5 ganger)

Pris: kr 1125,-

Påmelding pr mail til meg: trude.o.skarestad@hotmail.com (Helst før 10.april)

Du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg pr mail eller mobil 91179227 dersom du har noen spørsmål. Dersom jeg ikke svarer på mobil, så send meg en sms, så ringer jeg deg opp så snart jeg kan!

Varmt velkommen

Vennlig hilsen Trude Odrun Skarestad

 

 

 

Om kursholder:

Jeg heter Trude Odrun Skarestad og er instruktør i Medisinsk Yoga med ulike fordypninger. Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier (1998) og med helsepedagogikk utdanning (2006). Jeg har jobbet i Nordlandssykehuset Bodø på psykiatrisk sykehus siden 1993 og jeg jobber fortsatt der.

Jeg ble utdannet Instruktør i Medisinsk Yoga 2014, og har fordypningskurs i Medisinsk Yoga. Jeg har fordypning i stress og utbrenthet, og ble diplomert i «stress og utbrenthet-coach» 2016. I tillegg ble jeg instruktør i MediYoga for barn og ungdom 2018. Jeg har praktisert yoga i flere år, og praktisert Medisinsk yoga siden jeg startet Instruktørutdanningen. Jeg har erfart at dette gjør godt for kroppen i en hverdag som kan være full av krav og stress.

Medisinsk yoga gir en god ro i kroppen, bedre pust, bedre søvn, mer overskudd i hverdagen og flere andre positive opplevelser for kroppen både fysisk og psykisk. Derfor ønsker jeg å dele dette flotte verktøyet med andre.