Medisinsk Yoga «kjenne hjertet, kjenne roen»

Medisinsk Yoga «kjenne hjertet, kjenne roen»

Kursstart 14. april 2020  KURSET ER DESSVERRE AVLYST

Kurset går tirsdager 19.30-20.55, i perioden 14. apr – 2. juni (8 uker)

Medisinsk Yoga «kjenne hjertet, kjenne roen» vår 2020

 Om kurset:

Oppstart tirsdag 14.april klokka 19.30

Dette kurset passer både for deg som er ny, og for deg som har gått på en yogaform tidligere. (Dersom du er utbrent anbefales heller mandagskurset i medisinsk yoga). Vi vil gjøre gode øvelser for hele kroppen, og det vil være alternativer, slik at alle kan delta på øvelsene.

Medisinsk yoga er en terapeutisk form for yoga, hvor vi jobber med å komme i balanse i kropp og sinn, få hormonene og hele chakra-systemet (energisystemet) i balanse. Langvarig stress og for lite restitusjon kan gjøre at kroppen kommer i ubalanse. Hormonene kommer i ubalanse, og tankene flyr gjerne på kryss og tvers. I yogisk perspektiv er det når vi er i ubalanse at sykdom og lidelser oppstår.

På kurset starter vi alltid med lange, dype pust som har flere helsegevinster, og som er grunnleggende i medisinsk yoga. I øvelsene og i de korte pausene mellom, har vi fokus på tilstedeværelse. Etter en god, dyp avspenning, avslutter vi med en hjertemeditasjon. Når du lytter til hjertet, da tar du vare på deg selv. Denne timen vil være som balsam for kropp og sinn, og vil kunne få deg til å kjenne en indre ro.

Tirsdager 19.30-20.55

14.april-2.juni (8 ukers kurs)

Kr 1700,-  KURSET ER DESSVERRE AVLYST

Påmelding pr mail til meg: trude.o.skarestad@hotmail.com

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg pr mail eller mobil 91179227 dersom du lurer på noe. Hvis jeg ikke svarer på mobil, så send meg en sms, så ringer jeg deg opp så snart jeg kan!

Vennlig hilsen

Trude Odrun Skarestad

Medisinsk Yoga Instruktør og Stress/utbrenthet-coach

Psykiatrisk sykepleier

 

Om kursholder:

Jeg heter Trude Odrun Skarestad og er instruktør i Medisinsk Yoga med ulike fordypninger. Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier (1998) og med helsepedagogikk utdanning (2006). Jeg har jobbet i Nordlandssykehuset Bodø på psykiatrisk sykehus siden 1993 og jeg jobber fortsatt der.

Jeg ble utdannet Instruktør i Medisinsk Yoga 2014, og har fordypningskurs i Medisinsk Yoga. Jeg har fordypning i stress og utbrenthet, og ble diplomert i «stress og utbrenthet-coach» 2016. I tillegg ble jeg instruktør i MediYoga for barn og ungdom 2018. Jeg har praktisert yoga i flere år, og praktisert Medisinsk yoga siden jeg startet Instruktørutdanningen. Jeg har erfart at dette gjør godt for kroppen i en hverdag som kan være full av krav og stress.

Medisinsk yoga gir en god ro i kroppen, bedre pust, bedre søvn, mer overskudd i hverdagen og flere andre positive opplevelser for kroppen både fysisk og psykisk. Derfor ønsker jeg å dele dette flotte verktøyet med andre.