Medisinsk Yoga «fortsettere»

Medisinsk Yoga «Fortsettere»

Oppstart mandag 12. september

Mandager klokka 19.30-20.55 .  12.september – 28.november (10 ganger) (ikke uke 41 og 46)

 

Dette kurset er for deg som enten har gått på Medisinsk Yoga, eller en annen form for yoga, og som ikke er i en «aktiv utbrent» fase i livet.

Vi starter med lange, dype pust som er grunnleggende i medisinsk yoga, og som gir masse helsegevinster. Enkelte øvelser vil du kjenne igjen fra tidligere medisinsk yoga kurs, dersom du har gått på det, andre øvelser kan være nye. Det vil bli både liggende, sittende og stående øvelser. Alternativer er mulig!

Vi jobber med å komme i balanse i kropp og sinn, få hormonene og hele chakra-systemet (energisystemet) i balanse. Vi vil ha fokus på tilstedeværelse, og dyp avspenning og meditasjon til slutt er en selvfølge. Denne timen vil være som balsam for kropp og sinn.

Mandager klokka 19.30-20.55

12.september – 28.november (10 ganger) (ikke uke 41 og 46)

Kr 2250,-

Påmelding pr mail til meg: trude.o.skarestad@hotmail.com

Du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg pr mail eller mobil 91179227 Hvis jeg ikke svarer på mobil, så send meg en sms, så ringer jeg deg opp.

Vennlig hilsen

Trude Odrun Skarestad

Medisinsk Yoga Instruktør og Stress/utbrenthet-coach

Psykiatrisk sykepleier

 

Om kursholder:

Jeg heter Trude Odrun Skarestad og er instruktør i Medisinsk Yoga med ulike fordypninger. Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier (1998) og med helsepedagogikk utdanning (2006).

Jeg ble utdannet Instruktør i Medisinsk Yoga 2014, og har fordypningskurs i Medisinsk Yoga. Jeg har også fordypning i stress og utbrenthet, og ble diplomert som «stress og utbrenthet-coach» 2016. I tillegg ble jeg instruktør i MediYoga for barn og ungdom 2018. Jeg har praktisert yoga i flere år, og praktisert Medisinsk yoga siden jeg startet Instruktørutdanningen. Jeg har erfart at dette gjør godt for kroppen i en hverdag som kan være full av krav og stress.

Medisinsk yoga gir en god ro i kroppen, bedre pust, bedre søvn, mer overskudd i hverdagen og flere andre positive opplevelser for kropp og sinn, både fysisk og psykisk. Derfor ønsker jeg å dele dette flotte verktøyet med andre.