Kundaliniyoga – tirsdag

Kursstart: 22.januar

Kurset går tirsdager kl 1930-2100, i perioden 22.jan – 2. april (10 uker)

Om kurset:

Kundaliniyoga 10 ukers kurs

Kundaliniyoga kalles også bevissthetens yoga og er en dynamisk og terapeutisk yogaform hvor de fleste øvelsene gjøres i takt med pusten. Mantra og lyd er en viktig del av kundaliniyogateknologien. Kundaliniyoga inneholder en rekke teknikker som både gjør kroppen sterkere og mykere og utvikler din mentale og åndelige kapasitet. De ulike øvelsene øker bevegeligheten og fleksibiliteten på en skånsom måte. Målsetningen med kundaliniyoga er blant annet å skape en indre fred sånn at man er fornøyd med seg selv, akkurat sånn som man er. Hvert yogasett påvirker deg både fysisk og psykisk og hvert enkelt yogasett er utviklet for å gi en spesiell effekt på enkelte deler av kroppen. Det fins f.eks. yogasett for å styrke ryggen, forbedre fordøyelsen, balansere hormonsystemet, styrke nervesystemet m.m.

De fleste øvelsene utføres i sittende eller liggende stilling på yogamatta. Øvelsene kan også gjøres på stol eller tilpasses på annen måte. Alle kan gjøre yoga ut fra sitt nivå – det er ingen konkurranse.

Yogatimen:

Yogatimen varer i 90 minutter og følger en bestemt oppbygning:

  • Inntoning med mantra
  • Oppvarming (fysiske øvelser/pusteøvelser)
  • Yogasett (kriya – ulike fysiske øvelser)
  • Dyp avspenning
  • Meditasjon
  • Uttoning med mantra

Lærer: Grethe Pernille Wenberg

Tid: Tirsdager kl 19:30 – 21:00

22.januar 2019 – 2.april 2019. Det er ingen undervisning i vinterferien

Pris kr: 2000

Påmelding: g.pernille@gmail.com  tlf: 95 87 85 76

Om læreren:

Grethe Pernille er en av deltakerne i Yogakollektivet hvor hun underviser klasser ukentlig. Hun har drevet med yoga i flere år og deltatt på ulike kurs og retreater. Hun er spesielt opptatt av hvordan jevnlig yogapraksis kan bidra til bedre helse og brenner for at alle kan gjøre yoga ut fra sitt nivå.

Yogautdanning:

Kundaliniyogalærer – level 1

Medisinsk yogainstruktør

Pust yoga utdanning