Dropin-timer

Dropin-timer:

Vi ønsker at vårt fine yogarom skal syde av aktivitet og herlig yogapraksis, og er kjempeglade for å kunne tilby dropin-timer. Dette er timer du kan komme til uten påmelding i forkant.

Ta gjerne med egen yogamatte om du har, eller ha med noe til å legge over våre matter og utstyr. F.eks. et pledd, en stor handduk, laken og putetrekk e.l.
.
Takk for at du holder deg hjemme dersom du har luftveissymptomer.
 .
Hjertelig velkommen og namasté 💗🙏🌸
.

Faste drop-in-timer :

❤ Formiddagsyoga ONSDAGER  kl 11.00 FYSIOYOGA med Marianne

❤ Formiddagsyoga FREDAGER  kl 11.00 Yoga & Somatics med Laila Marie.

❤ Formiddagsyoga hver LØRDAG kl 1030-1200. Ulike instruktører, pris  kr 225,-

Se kursoversikt for mer informasjon om yogatime og instruktør.

❤ Meditasjoner søndager klokken 13.00 med Iris Angelica

Dette er timer med forskjellige pusteøvelser, mantraer, øvelser i mindfulness og meditasjonspraksiser. Praksisene er hentet fra flere forskjellige tradisjoner og åndelige retninger. Noen av meditasjonene er metta-meditasjon, ho’oponopono-meditasjon, yin yang-meditasjon, kirtan kriya-meditasjon og meditasjoner med chakraene som tema.

Healing er gjennomgående tema i disse timene, både i form av forskjellige øvelser og sound healing, i tillegg til at meditasjon og mindfulness er healende i seg selv.

Meditasjonene passer for både nybegynnere og de med en etablert meditasjonspraksis. Varighet er 1 time og prisen er 175 kr. Velkommen!

 

❤ Gongbad med Paro i Stemmeprakt ca en søndag i måneden kl 2000- 2130. 

Mer info her

❤ Det kan fort hende vi setter opp flere dropin-timer underveis– følg med på vår Facebookside.

Tips oss gjerne dersom du er interessert i et utvidet tilbud eller spesifikke timer, så vil vi vurdere å sette opp dette.