Dropin-yoga

Dropin-yoga:

Vi ønsker at vårt fine yogarom skal syde av aktivitet og herlig yogapraksis, og er kjempeglade for å kunne tilby dropin-timer. Dette er timer du kan komme til uten påmelding i forkant.

Faste drop-in-timer:

❤ Formiddagsyoga hver LØRDAG kl. 10.30-12.00. Ulike instruktører, 90 min. Pris kr 200,-

I tillegg tilbyr vi følgende dropin-timer høsten 2019:

❤ Formiddags drop-in TIRSDAGER kl. 11.00-12.15 med Laila Marie. Oppstart 1.oktober

Hjertelig velkommen på formiddags drop-in ❤

Dette er en Yogatime hvor vi skal utforske både pust, kropp og sinn, og den vil inneholde både meditasjon, pusteøvelser og Yogastillinger + avspenning til slutt.

Vi kommer til å gjøre øvelser for å frigjøre og skape sirkulasjon i bindevev, muskulatur og skjelett, samt øvelser som vil styrke kroppen din. Denne timen passer for alle, og er inspirert av Mindfulness, Scaravelli Yoga, Vinyasa(flyt) og Somatics.

Lærer: Laila Marie
Drop-in pris: 180 kr (75 min)

 

❤ Frisk start – morgenyoga TORSDAGER kl. 07.00-08.00 med Elin. Oppstart 3. oktober

Hva med å starte dagen med litt deilig yoga for å få flyten i kroppen i gang?

Timen baserer seg på kundaliniyoga, og vil ha fokus på å mykgjøre ryggsøylen, strekke på kropp og pustemuskler, og få energien i gang. Avsluttes med avspenning/meditasjon. Øvelsene er enkle og effektive. Det kreves ingen forkunnskaper og alle kan delta.

Det er bare å møte opp litt før kl 07, med behagelige klær på kroppen. Timen avsluttes kl 08. (Det er plass til å skifte om du skal videre på jobb.)

Inkludert er te og god stemning. Pris 120 kr (vipps)

Instruktør er Elin J Bang

 

❤ Og ellers tilbyr vi dropin-timer ved annonsering – følg med på vår Facebookside

Tips oss gjerne dersom du er interessert i et utvidet tilbud eller spesifikke timer, så vil vi vurdere å sette opp dette.