Kundaliniyoga – Harmoni og styrke

Kundaliniyoga – Harmoni og styrke

Kursstart 3. september 2019

Kurset går tirsdager kl. 1700-1830, i perioden  3. sept–22. okt (7 uker).

7 ukers kurs i KundaliniyogaTema: Harmoni og styrke.

Med kundaliniyoga-lærer Elin.

 

Tirsdager kl 17.00 – 18.30 – i perioden 3. september til 22. oktober (hver tirsdag unntatt 15. oktober)

Pris: 1400 kr

Påmelding på epost: harmonikundaliniyoga@gmail.com eller tlf : 99 55 97 05

 

TEMA:

Gjennom kundaliniyoga-teknologien – ved bruk av pust, øvelser, lyd og meditasjon – vil vi forsøke å påvirke kroppen, sinnet og sjelen vår til å komme i mer balanse. Kroppen blir sterkere, pusten dypere og ryggen mykere mm. Vi kan etterhvert oppleve å få en mer indre ro og en følelse av økt stabilitet i møte med hverdagens små og store utfordringer. Målet er å kunne hente ut dine indre ressurser og få mer energi til å skape det du ønsker i ditt liv.

Vi starter rolig med fokus på å mykgjøre ryggraden og redusere stress i kropp og sinn slik at sirkulasjonen øker og. Etter hvert vil vi gjøre yogasett med sikte på å øke vår styrke og vår kraft.

 

YOGATIMEN:

Selve yoga-timen er 90 minutter og passer for nybegynnere og øvet.

Timen vil foregå mye på yogamatta i sittende og/eller liggende stilling. Øynene er gjerne lukket. Noen øvelser kan være fysisk utfordrende, mens andre øvelser er helt rolige. Det legges stor vekt på meditasjonen og i kundaliniyoga består de ofte av puste-meditasjon og/eller mantrasang-meditasjon.  Vi fokuserer mindre på perfeksjonisme av positurer og du behøver ikke være spesielt myk eller veltrent for å kunne delta. Din opplevelse av stillingene er vektlagt, og effekten er en mer flexibel ryggrad, mer energi, en sterkere kropp og et sterkere nervesystem mm.

Hver yogatime vil ha en bestemt intensjon og vil dermed være forskjellig fra den forrige.

 

KUNDALINIYOGA:

Kundaliniyoga som undervist av Yogi Bhajan er basert på en eldgammel teknologi. Det er sagt at kundaliniyoga er yogaen for oppmerksomheten og for hverdagslivet. Dette er en dynamisk, kraftfull og terapeutisk form av yoga. Den er helhetlig og tar sikte på å forene sinn, kropp og sjel.

 

INSTRUKTØREN:

Jeg heter Elin Joakimsen Bang og har undervist ukentlige Kundaliniyoga-klasser i to og et halvt år. (Sertifisert i 2016)

Etter å ha praktisert ulike former av yoga i over 12 år, fant jeg veien til Kundaliniyoga, og dette ble yogaen for meg.

Å ha et verktøy som Kundaliniyoga for å beholde balansen i livet er uvurderlig for meg, og derfor ønsker jeg å dele dette med flere.

Yogautdanning:

  • Kundaliniyoga lærer utdanning – level1 – KRI sertifisert ifølge IKYTA’s retningslinjer (200hRYT).
  • Grunnkurs i Gongspilling.
  • Utdanning kundaliniyoga (60 h)- Mastering the Addictive Personality