Yogakurs oversikt

Våren på Yogakollektivet

Det er vår i lufta! Og det er så fint å kunne si at vi endelig har åpnet dørene til Yogakollektivet igjen 😁🙌🧘‍♀🥰 Takk for at dere benytter Yogakollektivet. Vi setter stor pris på dere alle sammen og gleder oss til å møtes på matta 🙂

Våren 2021 tilbyr vi følgende kurs:

Vi vil i hovedsak bruke tiden frem mot sommeren til å fullføre igangsatte kurs som ble satt på vent ved forrige nedstenging. Vi tilbyr imidlertid to kurs med oppstart nå i mai:
 .

Yoga for gravide – Onsdager kl 1830-2000, fra 5.mai, med Laila Marie

Yoga & Somatics – Onsdager kl 1630-1800, fra 5.mai, med Laila Marie

 .
Vi forholder oss til de smittevernregler og anbefalinger som til enhver tid gjelder, og vil  gjøre vårt for å begrense videre smitte av koronaviruset i befolkningen.  Det er for tiden ikke påkrevd med munnbind, men vi må holde minst 1m avstand. Hold deg hjemme dersom du er syk eller har symptomer som hoste og feber.
 .

Dropin-yoga våren 2021:

Denne våren tilbyr vi to faste dropin-timer hver uke:
🌱Tirsdager kl 1100-1230: Formiddagsyoga m/ Laila Marie
🌱Lørdager kl 1030-1200: Lørdagsdropin m/ulike veiledere
 .
Begge timene varer 90 minutter og koster kr 225,-
Ta gjerne med egen yogamatte om du har, eller ha med noe til å legge over våre matter og utstyr. F.eks. et pledd, en stor handduk, laken og putetrekk e.l.
 .
Det kan fort hende vi setter opp flere dropin-timer underveis, og når det blir varmt i været satser vi på å trekke utendørs – følg med på vår Facebookside.
Hjertelig velkommen og namasté 💗🙏🌸