Yoga for Mor og Barn

Kursstart 11. april

Onsdager kl 1100-1200, i perioden 11. april-6. juni (9 uker).  OBS: ny oppstartsdato

Om kurset:

Dette er et kurs for deg som ønsker å komme i form og få mer overskudd etter svangerskap og fødsel. Du kan starte på dette kurset når du kjenner deg klar etter fødselen. Etter keisersnitt bør det gå 6 uker før du begynner.

Vi gjør øvelser for å styrke bekkenbunnen og kjernemusklene, og øvelser for å frigjøre spenninger i muskulatur og bindevev. Yoga stimulerer blodsirkulasjonen og fordøyelsen, og bidrar til fysisk og mentalt overskudd.

Yoga for mor og barn er en fin anledning til å trene på å være tilstede i nuet, selv med et lite barn som krever sitt. Øvelsene er først og fremst for deg som mor, men i enkelte øvelser tar vi barna også med.

Vi utforsker også pustens potensiale og hvordan bruke den til å finne ro og hvile, og hver time avsluttes med deilig avspenning.

 

Kurs som går over 9 onsdager á 60 min.
Onsdager kl 1100-1200
11. april-6.juni

Pris: 1350 kr

Påmelding til lailayoga@gmail.com eller på tlf 45 69 66 32

Om kursholder:

Laila­ Marie ble hekta på yoga i 2001, etter et helgekurs i Klassisk Yoga. Ikke lenge etter møtte hun Silje Fredheim som ble hennes motivator og lærer i Integral Yoga, Mindfulness og Vinyasa.

Hun har 200-timers grunnutdanning i Vinyasa Flow gjennom Frog Lotus Yoga International, hvor Vidya Jacqueline Heisel og Jennifer Yarro er hennes lærere. Hun er også sertifisert Groovy Kids Yoga lærer.

Laila Marie har 300­ timers videreutdanning i Yoga Somatics gjennom Still Flowing Yoga, hvor Gemma Mallol er hennes lærer. Hun har også deltatt på kurs i Klassisk Yoga, Integral Yoga, Anusara, Ashtanga, Iyengar, Mindful Yoga og Mindfulness.

I tillegg har hun en videreutdanning i Deva Yoga og meditasjon for muskel ­og skjelettplager, og kronisk smerte, med Katrine Berge og David Breitbach.
Hun har også en påbygning i Deva Yoga for Psoas og Diaphragma.

Laila­ Marie begynte å undervise Yoga i 2009, og startet i 2012 enkeltpersonsforetaket Uma Yoga. Hun har en bakgrunn som institusjonskokk, og har studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole.