Senioryoga 65+

Nytt kurs starter 19. januar

Kurset vil gå onsdag formiddag  kl 11.00 til 12.30 (6 ganger)

Senioryoga , 65+

Velkommen til myk og rolig formiddagsyoga med fokus på ulike muskel- og skjelettutfordringer.

Det starter opp igjen 19.  januar i Yogakollektivets lokaler i Storgata 32 i Bodø Sentrum.

De forrige kursdeltagerne ba om mer – så derfor blir det nytt kurs – og det er plass til noen flere.

Du vil lærer  gode yogaøvelser spesielt for rygg, skuldre og nakke utfordringer, øvelser for bedre balanse, og vi snakker om pusten vår – det å bruke pusten som et flott verktøy enten det er  «vondter» her og der, stress eller søvnproblemer.

Årene gjør noe med oss både fysisk og psykisk – og de fysiske utfordringene vi gjorde for 20 år siden – 10 år siden  eller kanskje i fjor – er ikke gode for oss lenger. Men det engelske ordtaket «motion is lotion» – bevegelse er balsam – er det mye sant i.

Du trenger ingen forkunnskaper, du trenger ikke være verken «myk» eller ha god kondisjon.  Du trenger bare å ha lyst til å ta tak i dine fysiske utfordringer fra ditt eget ståsted, utforske egne ressurser og finne teknikker som kan motivere deg til å ta et lite tak – gjøre noe godt for deg selv.

Kanskje vil du oppnå å ha det bedre i egen kropp, ha mindre vondt, eller rett og slett å bli mykere. Kan hende stiger humøret og motivasjonen til å gjøre litt på egen hånd mellom øktene også- for du får en liten hjemmelekse – mest ment som en huskelapp.

Kurset vil gå seks formiddager a 90 minutter i Yogakollektivets lokaler i  Storgata 32.

Ta sjansen du også – det fortjener du!

 

Påmeldingsfrist 20 desember på mail til

toril.moan@gmail.com       merk mailen YOGAKURS JANUAR 2022

Pris kr. 1650,-

Alle smittevernregler følges, med å holde avstand og å være hjemme om du har symptomer eller er syk. Du kan lese mer om coronaviruset på  helsenorge.no.

Vel møtt.

Kanskje vi sees.

Hilsen Toril

Om kursholder:

Jeg heter Toril, er en godt voksen dame, min faglige bakgrunn  er utdannelse som anestesisykepleier og sykepleielærer, organisasjon og ledelse. Jeg har hatt en stor interesse for yoga i hele mitt voksne liv. Det har resultert i en del yogakurs opp igjennom årene, og nå– endelig er det formalisert i  yogalærerutdanning, Deva yoga hos Katrine Berge ved hennes institutt.