MediYoga Kidz 19.oktober

MediYoga Kidz dagskurs 19.oktober

for voksne som vil lære yoga til barn

Med Anne Berit Skarestad fra Vestfold Yoga

 

Jobber du med barn eller unge – eller har du egne barn? Vil du lære å bruke yoga sammen med barn eller unge? Uten å bruke mer enn en dag på å lære dette?

Anne Berit Skarestad er lærer for MediYoga Kidz utdanningen i Norge. Hun driver Vestfold Yoga og har arbeidet som lærer i grunnskolen i 8 år. Hun har lang erfaring med yogaundervisning for både voksne og barn.

1-dags-kurset er for deg som er voksen, og retter seg spesielt mot ansatte i skole/SFO og barnehage, samt helsepersonell, idrettsledere og andre som arbeider med barn eller unge på jobb eller i fritid. Kanskje du er yogalærer eller lærer- /førskolelærer-student? Foreldre, besteforeldre m.fl. kan også delta. Generelt er kurset åpent for alle, og du trenger ingen yogaferdigheter eller andre forkunnskaper for å delta.

Etter denne ene dagen har du en hel verktøykasse med øvelser og masser av tips for å komme i gang med yoga for barn og unge. Tidligere deltakere har sagt at kurset er svært «matnyttig» og gir en hurtig kompetanse i å bruke enkle yogateknikker overfor barn og ungdom. Planlegger du en weekend i Bodø, og samtidig få deg en ny kompetanse? Da kan dette 1-dags kurset være noe for deg.

Kursbevis, håndbok og gratis tilgang til MediYoga Play (APP) i fire måneder med alle MediYoga-programmer inngår i prisen.

Påmelding:

Lenke til påmelding

Pris: 1950 NOK

Tid og sted:

Dato: Lørdag 19. oktober 2019
Tid: 13.00 – 20.00
Adresse: Yogakollektivet, Storgata 32, Bodø

 

 

Lærer: Anne Berit Skarestad, tlf. 97470506, anne-berit.s@mediyogakidz.com, www.vestfoldyoga.no
I samarbeid med MediYoga Norge.