Medisinsk Yoga – formiddag

Kursstart 9. januar

Kurset går onsdager kl. 1030-1200, i perioden 9.jan – 20. febr (7 uker)

Medisinsk yoga – Formiddag

Yogatimen:

Yogatimen varer i 90 minutter passer for alle. En myk og rolig yogatime for deg som vil kjenne på yogaens velgjørende virkning på kropp og sinn.

Om kurset:

Dette er en rolig og terapeutisk yogaform, der vi har en forsiktig tilnærming til den fysiske yogaen. Øvelsene gjøres skånsomt og har en individuell tilrettelegging. Alle starter fra sitt utgangspunkt med fokus innover. Deltakerne behøver ikke være myk og veltrent for å delta. Din opplevelse av stillingene er vektlagt og du lytter til din kropp.

De fleste øvelsene utføres i sittende eller liggende stilling på yogamatta. Øvelsene kan også gjøres på stol eller tilpasses på annen måte. Vi gjør fysiske øvelser for å løse opp i og sikre god bevegelighet i muskler, ledd og bindevev. Kroppen blir sterkere og mykere. Vi gjør pusteøvelser for å få en friere og mer naturlig pust, samt få ny energi og balanse. Vi utforsker enkle teknikker for mer tilstedeværelse og dybdeavspenning. Mange opplever en dypere og roligere pust, mer indre fred og en god avkobling i hverdagen.

 

Kursstart 9. januar. Kurset går onsdager kl. 1030-1200, i perioden 9.jan – 20. febr. Tilsammen 7 ganger

Pris: kr 1400,-

Instruktør: May Beate Iversen

Påmelding enten på mail til maybeateyoga@gmail.com eller via tlf 97461743, innen 3.januar.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med May Beate pr mail eller mobil 97461743 dersom du har spørsmål eller lurer på noe.

Om kursholder

May Beate har praktisert yoga i flere år. Hun tok Mediyoga instruktørutdanning ved Veetamo Kari Lyngmo og videreutdanning i Mediyoga for kvinners hormonsystem ved Ellen Engvall.

Hun har Deva yoga utdanning for muskel- og skjelettplager og kronisk smerte ved Katrine Berge, og Mindful yoga lærerutdanning ved Kristin Vikjord Paternotte.

Hun har også kurs i stress og utbrenthet og Mediyoga for barn og ungdom,  har deltatt på ulike kurs og workshop i yoga.

May Beate jobber til daglig som vernepleier i Bodø kommune.