Kundaliniyoga

Kundaliniyoga – torsdager

FULLTEGNET

Nytt kurs starter 20. oktober

Torsdager kl 19.30 – 21.00

6 uker i perioden 20. oktober – 1. desember ( unntatt 17. november). 

TEMA: Harmoni

Gjennom kundaliniyoga-teknologien – ved bruk av pust, øvelser, lyd og meditasjon – vil vi styrke kroppen, sinnet og sjelen vår.

Denne gangen vil yogakurset baserer seg på egne favoritt-yogasett. Den røde tråden er likevel stress-reduksjon.  Siden yogatimene vil foregå relativt seint på kvelden, vil valg av øvelser stimulere til ro.

Målet er at du etter hvert kan føle deg mer i harmoni og at du står stødigere i møte med hverdagens små og store utfordringer.

YOGATIMEN:

Selve yoga-timen er 90 minutter og passer for nybegynnere og øvet.

Timen vil foregå mye på yogamatta i sittende og/eller liggende stilling.

Øynene er gjerne lukket. Noen øvelser kan være fysisk utfordrende, mens andre øvelser er helt rolige. Det legges stor vekt på meditasjonen og i kundaliniyoga består de ofte av puste-meditasjon og/eller mantrasang-meditasjon.

Under avspenning vil det noen ganger bli spilt på gong.

Vi fokuserer mindre på perfeksjonisme av positurer og du behøver ikke være spesielt myk eller veltrent for å kunne delta. Din opplevelse av stillingene er vektlagt.

Hver yogatime vil ha en bestemt intensjon og vil dermed være forskjellig fra den forrige.

KUNDALINIYOGA:

Det er sagt at kundaliniyoga er yogaen for bevisstheten og for hverdagsmennesket. Dette er en dynamisk og terapeutisk form av yoga. Den er helhetlig og tar sikte på å forene sinn, kropp og sjel. Øvelsene er enkle, men kraftfulle

Pris Kr 1350,-

Påmelding:    

harmonikundaliniyoga@gmail.com  /    tlf : 99 55 97 05

 

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurset.

Med hilsen Elin J Bang