Kundaliniyoga

Kundaliniyoga – torsdager

Kursstart 1. september

Torsdager kl 19.30 – 21.00

6 uker i perioden 1. september – 6. oktober

 

TEMA:  God følelsen – hjertesenteret

Gjennom kundaliniyoga-teknologien – ved bruk av pust, øvelser, lyd og meditasjon – vil vi styrke kroppen, sinnet og sjelen vår.

I løpet av kurset skal vi jobbe spesielt med vårt hjertesenter. Det innebærer at vi skal rette fokus mot vår følelse av harmoni, vårt immunforsvar og det fysiske: brystkasse (hjerte, lunger, tymus-kjertel), mage, rygg og armer. Kroppen vil bli sterkere, pusten dypere og ryggen mykere mm. Vi kan etter hvert oppleve å få en mer indre ro og en følelse av økt styrke i møte med hverdagens små og store utfordringer.

Målet er å styrke deg selv, dine ressurser og din evne til å føle glede og harmoni.

YOGATIMEN:

Selve yoga-timen er 90 minutter og passer for nybegynnere og øvet.

Timen vil foregå mye på yogamatta i sittende og/eller liggende stilling.

Øynene er gjerne lukket. Noen øvelser kan være fysisk utfordrende, mens andre øvelser er helt rolige. Det legges stor vekt på meditasjonen og i kundaliniyoga består de ofte av puste-meditasjon og/eller mantrasang-meditasjon.

Under avspenning vil det noen ganger bli spilt på gong.

Vi fokuserer mindre på perfeksjonisme av positurer og du behøver ikke være spesielt myk eller veltrent for å kunne delta. Din opplevelse av stillingene er vektlagt.

Hver yogatime vil ha en bestemt intensjon og vil dermed være forskjellig fra den forrige.

Dere vil få oversendt noe informasjon og noen øvelser dere kan bruke mellom yogatimene, og etter kurset vil dere sitte med en rekke gode teknikker som kan benyttes i hverdagen.

KUNDALINIYOGA:

Det er sagt at kundaliniyoga er yogaen for bevissthet og for hverdagsmennesket. Dette er en dynamisk og terapeutisk form av yoga. Den er helhetlig og tar sikte på å forene sinn, kropp og sjel.

Pris Kr 1350,-

Påmelding:    

harmonikundaliniyoga@gmail.com  /    tlf : 99 55 97 05

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å melde deg på kurset.

Med hilsen Elin J Bang