Medisinsk Yoga «Balanse / Stressfri / For alle»

Medisinsk Yoga «Balanse / Stressfri / For alle»

Oppstart mandag 12.september-22  

Mandager klokka 17.10-18.30  12.september – 7.november (8 ganger) (Ikke skolens høstferie uke 41)

Dette er et kurs som passer for alle! Enten du har gjort yoga før eller ikke. Det passer for deg som føler deg stresset og sliten, som kanskje er på tur til å bli utbrent. Det passer for deg med høyt blodtrykk, søvnvansker og/eller konsentrasjonsproblemer. Det passer for deg som føler deg stiv i ryggen og/eller andre deler av kroppen, eller for deg som rett og slett bare ønsker et pusterom og en avkobling i hverdagen.

Medisinsk yoga er en terapeutisk form for yoga, som er utviklet gjennom forskning og studier. I Medisinsk Yoga jobber vi med å komme i balanse i kropp og sinn.

På kurset har vi fokus på lange, dype pust, som er grunnleggende i Medisinsk yoga. Du vil lære teknikker for å oppnå dyp og avslappet pust. Pusten tas med gjennom rolige øvelser, og med fokus på tilstedeværelsen. Øvelsene blir tilrettelagt for den enkelte, slik at alle kan gjøre øvelsene. Du må ikke å være veltrent og myk. Etter en god, dyp avspenning/hvile, avslutter vi med en meditasjon. Du er med på dine egne premisser, og lytter til din kropp hva som er greit for deg. Mange opplever en dypere, roligere pust og indre ro. Denne timen vil være som balsam for kropp og sinn.

Kr 2000,-  

Påmelding pr mail til meg: trude.o.skarestad@hotmail.com

Du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg pr mail eller mobil 91179227 Hvis jeg ikke svarer på mobil, så send meg en sms, så ringer jeg deg opp.

Vennlig hilsen

Trude Odrun Skarestad

Medisinsk Yoga Instruktør og Stress/utbrenthet-coach

Psykiatrisk sykepleier

Om kursholder:

Jeg heter Trude Odrun Skarestad og er instruktør i Medisinsk Yoga med ulike fordypninger. Jeg er utdannet psykiatrisk sykepleier (1998) og med helsepedagogikk utdanning (2006).

Jeg ble utdannet Instruktør i Medisinsk Yoga 2014, og har fordypningskurs i Medisinsk Yoga. Jeg har også fordypning i stress og utbrenthet, og ble diplomert som «stress og utbrenthet-coach» 2016. I tillegg ble jeg instruktør i MediYoga for barn og ungdom 2018. Jeg har praktisert yoga i flere år, og praktisert Medisinsk yoga siden jeg startet Instruktørutdanningen. Jeg har erfart at dette gjør godt for kroppen i en hverdag som kan være full av krav og stress.

Medisinsk yoga gir en god ro i kroppen, bedre pust, bedre søvn, mer overskudd i hverdagen og flere andre positive opplevelser for kropp og sinn, både fysisk og psykisk. Derfor ønsker jeg å dele dette flotte verktøyet med andre.