FysioYoga nivå I

FysioYoga nivå I

Kursstart 19.mars 2020 DETTE KURSET ER DESSVERRE AVLYST

Kurset går torsdager kl 11.00-12.30 i perioden 19.mars – 23.april (6 uker)

Hva er FysioYoga?

Yoga er en gammel tradisjon fra Østen som brukes for å oppnå best mulig helse. I yoga bruker man ulike teknikker med pust, bevegelse og meditasjon som skaper balanse i kropp og sinn.

Fysioterapi er en offentlig godkjent helseprofesjon som hjelper mennesker til å gjenopprette eller opprettholde styrke og bevegelighet etter sykdom eller skade.

FysioYoga er en helhetlig tilnærming som kombinerer fysioterapi og kunnskapsbasert yoga. Disse to retningene sammen fører til en økt forståelse av hvorfor ulike plager oppstår.

kunnskap om kropp og yogateknikker gjør at jeg kan lære deg en yogapraksis som er tilpasset akkurat deg og dine behov. På denne måten vil du få økt bevissthet om hva du trenger for å få en best mulig helse.

I FysioYoga behandles ikke en bestemt tilstand, men personen som helhet – med eventuelle helseplager. FysioYoga kan likevel ha god effekt på deg som plages med rygg- og nakkesmerter, kroniske ledd- og muskelsmerter, slitasjegikt, diabetes, fibromyalgi, EDS, høyt blodtrykk, IBS og migrene/hodepine.

FysioYoga Er en blanding av mediyoga og hatha yoga. Kurset blir holdt av erfaren fysioterapeut og yogalærer. Det er små grupper slik at hver enkelt deltager skal få den tilpassede instruksjonen og veiledningen det er behov for.

FysioYoga nivå I: Timen begynner med pusteøvelser som får deg litt til å lande i egen kropp. Videre går vi over til rolige yogaøvelser i sittende. Du bestemmer selv om du vil sitte på stol eller på gulvet. Vi varmer opp med å koordinere pust med rolige bevegelser av rygg, nakke og skuldre. Etter hvert går vi over til mere aktive øvelser i stående og avslutter med en deilig meditasjon og avspenning.

Kurset passer for deg som har lyst til å prøve yoga, men som er usikker på om du får til øvelsene, føler deg stresset og sliten eller har ulike plager eller smerter i kroppen.

Kursleder er fysioterapeut og yogalærer Marianne Hustad

Tid: 19.3.20 – 23.4.20, kurset går torsdager kl. 1100-1230, og varer i 6 uker av 90 min

Påmeldingsfrist: 5.mars DETTE KURSET ER DESSVERRE AVLYST

Pris: 1200 kr

Påmelding til Marianne Hustad, telefon: 91887390, e-post: marianne@hustad.dk