Chackra yoga & somatics – formiddag

7 ukers formiddags kurs Chakra Yoga & Somatics

Nytt kurs starter 11. januar 

Kurset går tirsdager kl 11.00-12.30, i perioden 18. jan- 1. mars 2022. (7 uker)

Jeg ønsker å ta deg med på en somatisk reise som kan hjelpe deg til å frigjøre blokkeringer i energisystemet ditt, samt gi mer flyt og sirkulasjon til bindevev, muskler og skjelett.

Timen innledes med meditasjon, og ved hjelp av oppmerksom tilstedeværelse/mindfulness søker vi å vekke oppmerksomheten til sansene, pusten og følelsene våre.

Myk og kreativ yoga kombineres med Somatics, som er en terapeutisk bevegelsesform, og vi kan tillate kroppen å finne bølgebevegelse/flyt for å komme i kontakt med blokkeringer og frigjøre der det trenges. Her er det også rom for å tilrettelegge bevegelsene og øvelsene slik at de passer for deg slik du føler deg i øyeblikket.

Vi utforsker de 7 hovedchakraene/energifeltene, de 4 elementene, yogastillinger/øvelser, og hvordan pust og oppmerksomhet kan være med å skape rom for frigjøring.
Timene avsluttes med en herlig avspenning/body scan.

Kurset er lagt opp slik at du ikke trenger å ha noen forkunnskaper. Om du allerede er kjent med yoga eller praktiserer jevnlig, kan dette hjelpe deg til å fordype deg videre og utfylle det du allerede kan.
Yogaformen er terapeutisk og alle jobber ut fra sitt utgangspunkt, og det er ingen krav om å mestre avanserte Yogastillinger.

OPPSTART TIRSDAG 11.januar kl 11.00-12.30
Kurset går over 7 tirsdager i perioden
11.JANUAR – 22.FEBRUAR 2022.

PRIS: kr 1925
Du får tilsendt en Vipps-lenke for betaling når du har meldt deg på.

PÅMELDING sendes til lailayoga@gmail.com. Bindende påmelding.

YOGALÆRER: Laila Marie
-som har erfaring og utdanning i bl.a. Terapeutisk Yoga, Mindfulness, Somatics(terapeutisk bevegelse), Scaravelli Yoga, Intuitiv dans, Yoga Vinyasa, Yoga for Gravide og GroovyKids yoga.