Terapeutisk yoga & somatics

Terapeutisk yoga & somatics

Nytt kurs starter 7. september

Kurset går tirsdager kl 1100-1230, i perioden 7. sept-26. okt (8 uker)

TERAPEUTISK YOGA & SOMATICS (8 UKER)

Jeg ønsker å ta deg med på en somatisk reise som kan hjelpe deg til å frigjøre blokkeringer i energisystemet ditt, samt gi mer flyt og sirkulasjon til bindevev, muskler og skjelett. Timen innledes med meditasjon, og ved hjelp av oppmerksom tilstedeværelse/mindfulness søker vi å vekke oppmerksomheten til sansene, pusten og følelsene våre.

 

Myk og rolig yoga kombineres med Somatics, som er en terapeutisk bevegelsesform, og vi kan tillate kroppen å finne bølgebevegelse/ flyt for å komme i kontakt med blokkeringer og frigjøre der det trenges. Her er det også rom for å tilrettelegge bevegelsene og øvelsene slik at de passer for deg slik du føler deg i øyeblikket.

Vi utforsker de 7 hovedchakraene/ energifeltene, de 4 elementene, yogastillinger/ øvelser, og hvordan pust og oppmerksomhet kan være med å skape rom for frigjøring.Timene avsluttes med en herlig avspenning/ body scan.

Kurset er lagt opp slik at du ikke trenger å ha noen forkunnskaper. Om du allerede er kjent med yoga eller praktiserer jevnlig, kan dette hjelpe deg til å fordype deg videre og utfylle det du allerede kan. Yogaformen er terapeutisk og alle jobber ut fra sitt utgangspunkt, og det er ingen krav om å mestre avanserte yogastillinger.

 

Oppstart: tirsdag 7.september kl 1100-1230.
Periode: Kurset går over åtte tirsdager i perioden 7.september-26. oktober.
Pris: kr 2000
Påmelding rettes til lailayoga@gmail.com eller pr sms på tlf 45 69 66 32.

Om kursholder:

Laila­ Marie ble hekta på yoga i 2001, etter et helgekurs i Klassisk Yoga. Ikke lenge etter møtte hun Silje Fredheim som ble hennes motivator og lærer i Integral Yoga, Mindfulness og Vinyasa.

Hun har 200-timers grunnutdanning i Vinyasa Flow gjennom Frog Lotus Yoga International, hvor Vidya Jacqueline Heisel og Jennifer Yarro er hennes lærere. Hun er også sertifisert Groovy Kids Yoga lærer.

Laila Marie har 300­ timers videreutdanning i Yoga, Somatics, mindfulness og traume-terapi gjennom Still Flowing Yoga, hvor Gemma Mallol er hennes lærer. Hun har også deltatt på kurs i Klassisk Yoga, Integral Yoga, Anusara, Ashtanga, Iyengar, Mindful Yoga, Mindfulness, Quigong, NLP og traumeterapi.

I tillegg har hun en videreutdanning i Deva Yoga for muskel ­og skjelettplager, og kronisk smerte, med Katrine Berge og David Breitbach. Hun har også en påbygning i Deva Yoga for Psoas og Diaphragma.

Laila­ Marie begynte å undervise Yoga i 2009, og startet i 2012 enkeltpersonsforetaket Uma Yoga. I januar 2018 grunnla hun Yogakollektivet DA sammen med 4 andre damer, og har nå den daglige driften sammen med Grete Pernille, Elin og Camilla.

Hun har en bakgrunn som institusjonskokk, og har studert anatomi og fysiologi ved Atlantis Medisinske Høgskole.